Minafinaste.se är ett liten personlig verksamhet som brinner för fotografi och fotokonst. Samtliga bilder på minafinaste.se är tagna av oss och därför helt unika, du hittar dem inte någon annanstans. Då vi printar det allra mesta allt själva har vi full kontroll på det vi säljer och skulle inte sälja något vi inte själva skulle vilja ha på väggen.

Tack vare vi producerar allt själva kan vi därför också anpassa bilderna just för er, t ex ifall ni vill ha någon speciell färg på en bild! Då tillkommer dock en liten extrakostnad.

Bilderna printas med Canons originalbläck för maximal bildkvalitet och hållbarhet. Fotopapperet vi använder är genomgående av fabrikatet Hahnemühle och är av absolut högsta kvalitet samt har arkivbeständighet för maximal livslängd. Vi rekommenderar att syrafritt papper sätts bakom fotopapperet ifall det inte är syrafritt material i ramen, det bromsar åldrandet och minskar risken för att bilden gulnar.

Vi har även möjlighet att göra gratulationskort i mindre upplagor med de bilder som finns på minafinaste.se Även där använder vi toppkvalitet på papperet. Våra kort är även de exklusiva, inte billiga. Kontakta oss för mer information och priser för dem!

%d bloggare gillar detta: